Introductie

“Ik maak het weer iets feestelijker op straat”.

Steeds meer mensen dragen een hoed. En terecht. Een hoed voegt iets toe aan een gezicht. Stijlvol, gewaagd, chique, nonchalant of speels. Voor iedere dag of voor die ene speciale gelegenheid. Een hoed hangt tussen mode en kunst in.

COLLECTIES OF SPECIAAL VOOR U
Twee maal per jaar ontwerpt Herma de Jong een nieuwe collectie. Zij gaat hiervoor zelf op reis om in diverse delen van de wereld de nieuwste, mooiste en meest originele materialen te vinden. U heeft altijd ruime keuze in haar collecties.

Wilt u een exclusieve hoed voor bijvoorbeeld een trouwdag of Prinsjesdag? Dan ontwerpt Herma de Jong deze speciaal voor u en zij maakt de hoed helemaal passend bij uw kleding.

Bekijk de Herma Dejong  HatDesign collecties.

VAN DE HOED EN DE RAND
Hoeden maken kent geen grenzen, niet alleen wat betreft materialen, maar ook qua vormgeving. Herma de Jong haalt haar inspiratie onder andere uit natuur, muziek, mode, reizen, boeken, films of het materiaal zelf. Kunde, liefde voor het vak en hoogwaardige materialen geven vervolgens aan al haar hoeden iets bijzonders.

CURSUSSEN & DE GEHEIMEN VAN HET HOEDENVAK
Er zijn verscheidene mogelijkheden voor een opleiding hoeden ontwerpen en maken, waarbij u kennis maakt met diverse technieken. U kunt individueel een cursus volgen, maar ook in groepsverband. Meer informatie.

EVENTS: HIGH TEA, LEZINGEN, WORKSHOPS

HIGH TEA
Op locatie of in het sfeervolle atelier in Baarn kan Herma een feestelijke High Tea in haar salon verzorgen eventueel gecombineerd met een lezing, het passen van hoeden of een hoedenshow. Meer informatie.

LEZINGEN
Een hoed is fascinerend, Herma verzorgt met liefde en passie een lezing voor diverse gelegenheden, of het nu gaat over de mode of de historie van hoeden. Meer informatie.

EEN HOEDEN WORKSHOP
Een workshop is een verrassend idee wanneer u met een groep vriendinnen een dag, middag of avond wilt organiseren. U maakt naar keuze uw eigen hoed in 1 dag(deel). Meer informatie.

Individuele inschrijvingen zijn ook mogelijk zie data agenda.