Hair loss

Collectie voor vrouwen met haarverlies...

Mooie draagbare collectie mutsen van zachte comfortabele materialen voor vrouwen met haarverlies door chemo of andere oorzaken.

Prijs € 98.-

Er zijn diverse mogelijkheden om een zachte op maat gemaakte muts te bestellen.

  1. U kunt een keuze maken uit de kleuren fleece op de site en stelt een eigen combinatie samen. U geeft dan de hoofdmaat door en meet met een centimeter boven de wenkbrauwen, boven de oren en over het achterhoofd. Deze maat kan variëren tussen de 53 en 62 ongeveer. Daarna de hoogte van oorlel tot oorlel, ongeveer 34 cm. Als de muts klaar is wordt hij naar u opgestuurd. Uw aanvraag kunt u versturen via https://hermadejong.nl/contactformulier
  2. U kunt er ook voor kiezen om  vrijblijvend een afspraak te maken om in mijn salon in Baarn om uit een nog grotere collectie materialen en modellen te kiezen. Op prettige en deskundige wijze wordt de juiste muts op kleur en maat aangemeten.

Zie voor meer informatie voor hulp na chemokuur ook https://bratelle.nl

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”190″ thumbnail_height=”230″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]